top of page

BEDRIJFS- OF DAGEVENEMENTEN

Hebt u de behoefte om alle saaie meetings overboord te gooien of snakt u naar een frisse wind tijdens uw bedrijfsfeestje? Het schip “LIDO”, biedt u de mogelijkheid uw bedrijfslunches, incentives, nieuwjaarsrecepties of andere bedrijfsgelegenheden origineel te organiseren. Volstaat dit nog niet of lijkt dit nog te gewoon dan kan “LIDO” u naar diepere wateren voeren. Gelieve daarvoor contact op te nemen met het schip via ons contact formulier.

 

Wilt u uw collega’s of nieuwe klanten hierbovenop nog tracteren met een frisse duik, is er mogelijkheid een optie initiatie-waterski te nemen of andere neven activiteiten. Het schip staat voor u klaar in de ochtend voor ontbijt, s’ middags voor lunch, brunch, bij zonsondergang voor uw diner of recepties met walking diner of amuses. Tijd, catering en drank worden volledig aangepast naar uw wensen. 

 

Hebt u hiernaast nog andere dromen die u liever niet ziet verdampen als sneeuw voor de zon, contacteer het schip dan via ons contact formulier.

 

PRIVE FEESTEN

Het schip “LIDO” stelt zijn ruim open voor uw privéfeesten. Een gezellige party, brunch, lunch, diner, communiefeest, doopfeest, trouwfeest, verjaardagsdrink, receptie of een intiem etentje met vrienden, het staat allemaal op de checklist. Tijd, catering en drank worden volledig aangepast naar uw wensen. 

 

Weet u graag wat meer over de prijzen en samenstelling van de catering, contacteer het schip dan via ons contact formulier.

 

EXPOSITIE RUIMTE / POLYVALENTE RUIMTE

Het origineel behouden ruim van het schip “LIDO” dat in directe verbinding staat met de hoger gelegen loft geeft u mogelijkheid om uw beeldend werk of andere 

creaties te exposeren. Zo kan u uw vrienden en volgers verrassen met deze drijvende tenstoonstelling, performance, optredens of voorstelling.

Rondreizende tenstoonstellingen zijn eveneens te verwezenlijken.

“LIDO” ontvangt graag uw gasten  voor uw vernissage of voorstelling.

Het terras en loft met open keuken en bar zijn hiervoor ideaal ingericht om al uw genodigden te bedienen. Tijd, catering en drank worden volledig aangepast naar uw wensen. Weet u graag wat meer over de prijzen en samenstelling van de catering, contacteer het schip dan via ons contact formulier.


GEPERSONALISEERDE CATERING

“LIDO” kan al uw wensen op maat samenstellen van amuses, brunch, lunch, bbq, walking diner tot luxueuze diners bij zonsondergang en kaarslicht.

 

BESPREEKBARE LOCATIE

Het schip “LIDO” zal in de mate van het mogelijke haar diensten aanbieden op een lokatie naar uw keuze. België en indien wenselijk vaart het voor u ook naar andere bevaarbare landen binnen Europa.

 

HUUR VOOR LANGERE PERIODES

Het schip “LIDO” kan voor langere periodes gehuurd worden als extra vergader – productie – bureau ruimte. 

 

RUIMTELIJKE GEGEVENS

Het schip “LIDO” stelt u 85 m² binnenruimte en 20m² terras ter beschikking. Waaronder 60m² benedenruimte in het origineel behouden ruim van het schip dat in directe verbinding staat met de hoger gelegen loft van 25m² inclusief bar en keuken.

bottom of page